Ελλάδα

Ζήσης: «Για το γούρι είδα όρθιος το παιχνίδι»

Για τη νίκη επί της Λευκορωσίας και την απόδοση των διεθνών μίλησε ο General Manager της Εθνικής ομάδας, Νίκος Ζήσης.

Για… γούρι είδε όρθιος το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Λευκορωσία ο General Manager του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Νίκος Ζήσης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova για την απόδοση της «επίσημης αγαπημένης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για το άγχος που υπήρχε μετά την ήττα από την Αγγλία: «Είναι λογικό μετά την πρώτη ήττα να έχεις άγχος. Υπήρχε μεγάλη πίεση. Υπήρχαν παίκτες που διακρίθηκαν. Παρά την πίεση είχαμε πάθος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η πορεία του Καλαϊτζάκη δεν είναι τυχαία, αυτός κι ο Γόντικας βοήθησαν πολύ. Δεν είναι εύκολο να δείχνεις τέτοια ετοιμότητα. Ήταν σίγουρα σημαντικός. Ο Κασελάκης μας έλειψε στο πρώτο ματς. Όλοι βοήθησαν και έβαλαν το λιθαράκι τους. Είδα το παιχνίδι όρθιος και να το ζήσω έτσι. Είναι δύσκολο να είσαι έξω, είναι πολύ πιο αγχωτικό. Επειδή στην Αγγλία καθόμουν σήμερα αποφάσισα να δω το παιχνίδι όρθιος και γύριζα όλη την ώρα πρέπει να έγραψα χιλιόμετρα. Το έκανα πιο πολύ για το γούρι».

- Για τις αντιδράσεις του: «Κάναμε ένα λάθος σε παίκτη που δεν σουτάρει και παρασύρθηκα φώναζα σαν να ήμουν μέσα. Ραντεβού τον Φεβρουάριο. Θα ήταν ιδανικό να μπει στο καλεντάρι και να έχουμε όλους τους παίκτες μας στην Εθνική, μακάρι να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή και να έχουμε πάντα το πλήρες ρόστερ μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x