Euroleague

Κάτας: «Mου άρεσε η αντίδραση στην άμυνα»

Tο δεύτερο ημίχρονο και τη βελτίωση στην άμυνα κρατά ο Όντεντ Κάτας από την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Στη βελτίωση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Όντεντ Κάτας μετά την ήττα με 76-66 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

«Ήταν δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εκεί. Δεν είχαμε επιθετικότητα, δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας αμυντικά/ Βοαστήκαμε με τα σουτ και τους επιτρέψαμε να βρουν εύκολους πόντους. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να μείνουμε στο πλάνο. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό. Πρέπει να αρχίζουμε έτσι τα παιχνίδια. Είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε εμπειρία Ευρωλίγκας και δεν μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι, αλλά μπορούμε να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια. Θα πάρει χρόνο να προσαρμοστούν οι παίκτες, αλλά με την προσπάθεια δεν υπάρχει χρόνο. Κάθε φορά που είμαστε στο παρκέ πρέπει να έχουμε την ανάλογη προσπάθεια», ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x