Ελλάδα

Κάτας: «Περιμένω ακόμα την πρώτη μου κανονική προπόνηση»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο νέος τεχνικός των «πρασίνων», επισημαίνοντας όμως την ανάγκη να κερδηθεί από την ομάδα του χρόνος προπόνησης.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Όντεντ Κάτας μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στην Basket League απέναντι στον Άρη.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού επεσήμανε ωστόσο το γεγονός πως δεν έχει κάνει ακόμα ουσιαστικά προπόνηση με την ομάδα του και πως πρέπει να κερδηθεί χρόνος ώστε να βελτιωθούν ορισμένα πράγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισραηλινός στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια. Μπορεί να δεχθήκαμε κάποιους εύκολους πόντους αλλά κερδίσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Πήραμε συνολικά 18 και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που έδωσε την νίκη. Ξεκινάμε να "χτίζουμε" κάτι καινούριο. Αλλά δε μπορώ ούτε το "χτίζω" να πω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Περιμένω ακόμα την πρώτη μου κανονική προπόνηση με όλους. Ακόμα δεν έχω κάνει. Είναι μια δύσκολη διαδικασία για όλους μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινάς στα μέσα της σεζόν. Υπάρχουν πολλά νέα πράγματα για εμένα, όπως υπάρχουν και για τους παίκτες. Δεν είναι ποτέ εύκολο. Μου άρεσε πολύ η προσπάθεια των παικτών και όσο παραμένουμε θετικοί θα είμαστε καλά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x