Μουντομπάσκετ 2014

Κατσικάρης: «Θα τα καταφέρει ο Παπανικολάου στο ΝΒΑ»

Για το μεγάλο βήμα της καριέρας του, την μεταγραφή του στους Χιούστον, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου. Σίγουρος για την επιτυχία του «Παπ» στο NBA ο Φώτης Κατσικάρης.

Στην ιστοσελίδα της FIBA μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου, με αφορμή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ισπανία, για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του και το δρόμο για την καταξίωση στο NBA που ανοίγεται μπροστά του.

Ο 24χρονος φόργουορντ ευχαρίστησε τους Ρόκετς για την μεγάλη ευκαιρία που του δίνουν, τονίζοντας: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση των Χιούστον, που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία.

Είναι ένα μεγάλο βήμα, μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Θέλω να μάθω τα όρια μου και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να κάνω τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, να αισθανθούν περήφανοι για την επιλογή τους
».

Για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα μίλησε και ο ομοσπονδιακός του προπονητής, Φώτης Κατσικάρης. Ο έμπειρος κόουτς φάνηκε σίγουρος πως ο Παπανικολάου θα τα καταφέρει στο ΝΒΑ.

«Η εξέλιξη του είναι απίστευτη. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και δουλευταράς. Μάχεται κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση. Δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά, είναι ο ίδιος.

Κατά τη γνώμη μου έκανε φανταστική δουλειά στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω, λοιπόν, πως θα κάνει πού καλή δουλειά στο ΝΒΑ, όπως και σε ‘μας. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που έχουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x