Ελλάδα

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός έχει δρόμο να διανύσει»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοντός.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δουλειά για να μπορέσει να παρουσιαστεί όπως πρέπει την ερχόμενη Τετάρτη, στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με τον Περιστέρι, στάθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην εικόνα του «εξάστερου» στον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε πως πλέον η ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων έχει κλείσει και σε κάποια σημεία οι «κιτρινόμαυροι» είναι καλύτεροι.

«Δεν είναι θέμα κούρασης, αλλά απόδοσης ορισμένων παικτών. Αν δεν παίζουν, ο Παναθηναϊκός θα έχει την εικόνα που είδαμε χθες. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπερκαλύψει την απόδοση παικτών με ταλέντο. Για παράδειγμα του Τζάκσον, που ήταν κάτω του μετρίου. Σβηστός, ενώ στη Λιθουανία ήταν καλός και ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερη εικόνα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όσο περίεργο και αν ακούγεται, του έλειψε η έλλειψη του Σαντ-Ρος με την απουσία του Μποχωρίδη και δεν είχε κανονικό περιφερειακό. Ο Μποχωρίδης είναι σημαντικός πυλώνας στην άμυνα του Παναθηναϊκού, για τους παίκτες της ΑΕΚ που απείλησαν».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοντός τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει δρόμο να διανύσει και δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να καλύψει το έδαφος μέχρι την Τετάρτη που παίζει τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με το Περιστέρι.

Αν δεν αλλάξει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του, θα έχει πρόβλημα. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως μόνο με το ταλέντο δεν μπορούν να επιβληθούν
».

Καταλήγοντας, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Η ψαλίδα έχει κλείσει και η ΑΕΚ διαθέτει πλέον ποιότητα και ίσως ταλέντο σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποιοι παίκτες να βγουν μπροστά».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x