Ελλάδα

Λάνγκφορντ: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ορισμένες χρονιές δεν πηγαίνουν καλά για μια ομάδα»

Φυσιολογικό είναι σύμφωνα με τον Κιθ Λάνγκφορντ να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα μερικές σεζόν για μια ομάδα, όπως συνέβη φέτος με την ΑΕΚ.

Για την πορεία της φετινής ΑΕΚ μίλησε ο Κιθ Λάνγκφορντ στο περιθώριο του 3ου παιχνιδιού της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά των Playoffs της Stoiximan Basket League.

Ο γκαρντ της «Ένωσης» τόνισε ότι κόσμος πρέπει να καταλάβει πως ορισμένες σεζόν θα πηγαίνουν καλά για ένα κλαμπ και άλλες θα έχουν προβλήματα, όπως συμβαίνει φέτος με το δικό του (στάθηκε στους τραυματισμούς και την Covid-19). Ταυτόχρονα, μίλησε και για το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, το οποίο θα κληθεί να περάσει η ομάδα του εάν προκριθεί στα ημιτελικά, αναφέροντας ότι πρέπει να παίξεις με τους «πράσινους» εάν θέλεις να φτάσεις ψηλά στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τα παιδιά κάνουν φανταστική δουλειά. Δεν θα περίμενα τίποτα περισσότερο. Μου αρέσει πάρα πολύ το παιχνίδι και το γεγονός ότι έχουμε βρεθεί μπροστά με είκοσι πόντους.

Εφόσον επικρατήσουμε σήμερα, το να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ όμορφο, γιατί σε κάποιο σημείο πρέπει να αντιμετωπίσεις και τον Παναθηναϊκό, εάν θέλεις να πας ψηλά. Η κατάστασή μου (σ.σ. για την επάνοδό του από τον τραυματισμό) εξετάζεται μέρα με την ημέρα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι υπάρχουν χρονιές που πηγαίνουν καλά για μια ομάδα και κάποιες άλλες όχι, όπως έγινε φέτος με την ΑΕΚ. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις πολύ εύκολα πράγματα όπως είναι οι τραυματισμοί και η Covid-19 και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σημείο για το τι συνέβη φέτος στην ΑΕΚ
».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x