Ευρώπη

Μάνατζερ Βιλντόσα: «Εδώ και δύο μήνες πονάει στο πόδι» (pic)

Τον Λούκα Βιλντόσα υπερασπίστηκε ο μάνατζέρ του, έπειτα από την τοποθέτηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα της Μπασκόνια από τη Μούρθια.

Μεγάλη… κουβέντα έχει ξεσηκωθεί με τη μη συμμετοχή του Λούκα Βιλντόσα στο δεύτερο ημίχρονο, στην ήττα της Μπασκόνια από την Μούρθια.

Η επίσημη αιτιολογία ανέφερε πως ο Αργεντινός γκαρντ δεν μπορούσε να συνεχίσει εξαιτίας ενός τραυματισμού. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου αργότερα δεν απάντησε κάτι τέτοιο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο να εννοηθεί πως υπήρξε κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους.

Θέση για τον παίκτη πήρε και ο μάνατζέρ του, Κλαούντιο Βιγιανουέβα, λέγοντας πως ο πελάτης του εδώ και δύο μήνες παίζει «λαβωμένος» και πως αυτή τη φορά δεν ήταν σε θέση να βγάζει ολόκληρο ματς.

«Εδώ και δύο μήνες, ο Λούκα Βιλντόσα παίζει με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και δεν λέει τίποτα, δίνοντας τα πάντα. Σήμερα, ο πόνος ήταν ακόμη πιο έντονος και έπρεπε να μην αγωνιστεί άλλο. Ταχεία ανάρρωση!», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο μάνατζερ του Αργεντινού γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x