Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου έχουν περάσει πάρα πολλά φέτος»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια, αλλά και τον Προμηθέα για τη νίκη, μετά τον αποκλεισμό του Περιστερίου.

Ο Προμηθέας επικράτησε με το εμφατικό 86-58 του Περιστερίου και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των playoffs της Stoiximan Basket League.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Περιστερίου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τονίζοντας πως έχουν περάσει πολλές δυσκολίες μέσα στη σεζόν. Παράλληλα, συνεχάρη και τους Πατρινούς για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Είναι το λιγότερο να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο μέρος παίξαμε τρία παιχνίδια με πολύ μεγάλο πάθος. Και οι δύο ομάδες θέλαμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουν περάσει πάρα πολλά και μας χτύπησαν αρκετές ατυχίες.

Χάσαμε από νωρίς τον Μπουρούση, εγώ τον πρόλαβα λίγο, μετά χάσαμε τον Βασιλόπουλο. Ήμασταν ομάδα και είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο διάστημα που ήμουν εδώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την πρόκριση. Κανένας στο Περιστέρι δεν σκεφτόταν τη νέα χρονιά. Σκεφτόμασταν μόνο τα παιχνίδια. Υπάρχει καλή διάθεση αλλά δεν είναι της ώρας αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x