Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Τυχεροί που χάναμε μόνο για 13 πόντους στο ημίχρονο, δείξαμε ψυχικά αποθέματα» (vid)

Τα λόγια που πείσμωσαν τους παίκτες του για την ανατροπή κόντρα στο Μεσολόγγι ανέφερε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το Περιστέρι ήταν τυχερό που έχανε μόνο για 13 πόντους στο ημίχρονο.

Τυχερό βάσει της κακής του εμφάνισης στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας ματς (63-70) με το Μεσολόγγι χαρακτήρισε το Περιστέρι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο νέος τεχνικός των φιλοξενούμενων (πραγματοποίησε το ντεμπούτο του) στάθηκε στα λόγια που είπε προς τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και τα οποία οδήγησαν το Περιστέρι στη μεγάλη ανατροπή.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία. Ξαναβρέθηκα στα γήπεδα σχεδόν μετά από 11 μήνες. Δεν έχω ξαναλείψει τόσο πολύ από τα γήπεδα. Θέλω να ευχηθώ αυτό που ένιωσα εγώ, να το νιώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται όλοι οι παίκτες και προπονητές σε όλες τις κατηγορίες.

Δεν περίμενα αυτά που είδα στο πρώτο ημίχρονο. Έψαχνα να βρω τη χημεία. Παίζαμε τραγικά. Είχαμε πολλά λάθη. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι έχουν δύο επιλογές. Είτε να παραιτηθούν είτε -όσοι πιστεύουν- να βγουν έξω και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε τυχεροί που ήμασταν μόνο 13 πόντους πίσω στο ημίχρονο. Άλλαξε τελείως η προσέγγισή μας. Ο τρόπος που κερδίσαμε έδειξε ότι η ομάδα έχει τα ψυχικά αποθέματα
».



Διαβάστε ακόμα:


Διαμαντίδης: «Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Σπανούλη» (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x