Ευρώπη

Μαργαρίτης: «Δείχνουμε βελτίωση μετά το restart»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης διακρίνει πρόοδο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σαραγόσα για το BCL.

Αναλυτικά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για:

-το παιχνίδι με την Σαραγόσα: «Κάναμε μια νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε στην Ευρώπη. Παίζουμε βέβαια με μια αρκετά καλή ομάδα, ίσως να είναι και η καλύτερη στον όμιλο μας. Εμείς θέλουμε να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά, που δεν το πετυχαίνουμε συνήθως στα παιχνίδια μας αλλά το βελτιώνουμε κάθε μέρα και θέλουμε από αύριο να έχουμε περισσότερο χρόνο με καλή απόδοση. Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να κάνουμε την δεύτερη νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ώστε να έχουμε περισσότερες ελπίδες στο τέλος για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

- τον προπονητή, Κώστα Χαραλαμπίδη: «Είχαμε κάποια θέματα σαν ομάδα και η διοίκηση πήρε μια απόφαση να αλλάξει τον προπονητή και από εκεί και πέρα προσπαθούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Ο νέος προπονητής, Κώστας Χαραλαμπίδης, θέλει να βάλει και τα δικά του πράγματα στην ομάδα, οπότε η ομάδα έκανε ένα μικρό restart, δείχνει καλά στοιχεία, στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε βελτίωση, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε πάνω σε αυτό και να γινόμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Ο Κώστας δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία, από τότε που ήταν και παίκτης είχε ηγετικές τάσεις, και σαν βοηθός εμένα με βοήθησε πολύ, οπότε του εύχομαι ότι καλύτερο στη νέα του θέση, και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

- την βαθμολογική θέση της ομάδας: «Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά την Ευρώπη δεν θα την παρατήσουμε, είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να τα διεκδικούμε όλα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάνει κάποια κακή ήττα, και θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι».

- τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είναι δύσκολο, παίζοντας πολλά παιχνίδια με 9 παίκτες κουράζονται, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x