Εurobasket 2015

Μάρκοβιτς: «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πονάμε τώρα…»

Απαρηγόρητος ήταν ο Στέφαν Μάρκοβιτς μετά την ήττα της Σερβίας από τη Γαλλία, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει πως οι «Πλάβι» δεν κατάφεραν να συνέλθουν από τον αποκλεισμό κόντρα στη Λιθουανία.

Οι πληγές του αποκλεισμού από τη Λιθουανία στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ δεν… επουλώθηκαν και έτσι η Σερβία «άδειασε» ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και στο μικρό τελικό κόντρα στη Γαλλία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στέφαν Μάρκοβιτς.

«Μετά την ήττα στον ημιτελικό και το τέλος των ονείρων που είχαμε, οι 24 ώρες δεν ήταν αρκετές για να επανέλθουμε. Έπρεπε να παλέψουμε για το χάλκινο μετάλλιο. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτά τα παιδιά και τη μάχη που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα», δήλωσε αρχικά ο Στέφαν Μάρκοβιτς και πρόσθεσε:

«Πονάει πολύ αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να σας περιγράψω τον πόνο. Ξέρουμε πως η ήττα στον ημιτελικό μας έριξε τη ψυχολογία. Προσπαθήσαμε να το ξεχάσουμε, αλλά αποδείχθηκε πως δεν τα καταφέραμε να το κάνουμε αυτό. Οι υποχρεώσεις φέρνουν πίεση και γι’ αυτό θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα χωρίς αυτή. Πέρυσι κανείς δεν υπολόγιζε τη Σερβία, αλλά φέτος ήταν κάτι διαφορετικό. Όλες οι ομάδες μας ήξεραν πλέον. Όλα κυλούσαν μια χαρά μέχρι τον ημιτελικό, όπου χαλάσαμε λίγο την εικόνα μας. Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι το βραβείο της παρηγοριάς. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο χρόνο για να ετοιμαστούμε και να παλέψουμε για να ζήσουμε το όνειρό μας που είναι η συμμετοχή στο Ρίο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x