Ο Άρης έμεινε καρφωμένος στον πάτο της βαθμολογιας μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στο Nick Galis Gall. Η κατάσταση στην ομάδα είναι έκρυθμη, καθώς ο Δημήτρης Γουλιέλμος ήταν ξανά απών από το γήπεδο και στον Ερασιτέχνη θα υπάρχει έκτακτο ΔΣ την Δευτέρα για να παρθούν αποφάσεις. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, έχει επαφές με ανθρώπους που έχουν στηρίξει οικονομικά την ομάδα αναζητώντας λύσεις.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του. «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για το πάθος του. Είχε καλές επιλογές στην επίθεση του παρά την πίεση που του ασκήσαμε. Η άμυνα μας στο πρώτο ημίχρονο όπου δεχθήκαμε 49 πόντους ήταν καταστροφική για όλο τον αγώνα. Παίζαμε με πίεση, δεν είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Η κατάσταση είναι δύσκολη γι τον Άρη, πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις για να λύσουμε το ψυχολογικό πρόβλημα, να βρει η ομάδα τις νίκες που χρειάζεται για να φέρουν την ισορροπία από αγωνιστικής και ψυχολογικής πλευράς», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Αν η ομάδα παίξει όπως με το Περιστέρι θα είναι μία διαφορετική ομάδα. Δεν παίξαμε σήμερα έτσι, ούτε στον προηγούμενο αγώνα. Το πρόβλημα είναι η μετάπτωση της ομάδας στην απόδοση της. Και αν το προηγούμενο ήταν εκτός έδρας, σήμερα ο κόσμος ήταν δίπλα μας, η συμπαράσταση του ήταν εκπληκτική αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε εμείς και οι φίλαθλοι μας» και συμπλήρωσε: «Το πρόβλημα υπάρχει από την 2η αγωνιστική, μετά την απουσία του Μποχωρίδη, ακολούθησε και το πρόβλημα με το Μόρις. Παίζαμε χωρίς δύο βασικούς μας παίκτες και για 1.5 μήνα τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Ίσως με αυτούς τους δύο παίκτες να είχαμε διαφορετική εικόνα και άλλη ψυχολογία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης