Εurobasket 2015

Μπαγκάτσκις: «Έκπληξη που δεν είναι στην τετράδα η Ελλάδα»

Μάλλον την Ισπανία περίμενε ηττημένη στον προημιτελικό με την Ελλάδα ο προπονητής της Λετονίας, Άιναρς Μπαγκάτσκις, που θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής την Πέμπτη για τις θέσεις 5-8.

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις περίμενε την Ελλάδα στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Αντ’ αυτού ο προπονητής της Λετονίας θα τη βρει μπροστά του για τη διεκδίκηση των θέσεων 5-8 και ένα εισιτήριο για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

«Τι να πω για την Ελλάδα; Πριν το Ευρωμπάσκετ ήταν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και για μένα είναι έκπληξη που δεν είναι στην τετράδα. Έχει παίκτες που παίζουν στο ΝΒΑ και πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», τόνισε.

Όσο για την ήττα από τη Γαλλία στον προημιτελικό, ανέφερε: «Ξέραμε με ποιον παίζαμε και τι ατμόσφαιρα θα υπήρχε στο γήπεδο και ήμασταν έτοιμοι. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, αλλά δώσαμε μάχη από την αρχή. Δυστυχώς στο τέλος της δεύτερης περιόδου ο Πάρκερ πέτυχε εννιά συνεχείς πόντους και γύρισε το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήμασταν εκτός αγώνα, δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το σκληρό παιχνίδι της Γαλλίας, ενώ χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».

Από πλευράς παικτών, ο Κρίσταπς Γιανιτσένοκς είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Γαλλίας, έπαιξε μπροστά σε ένα φανταστικό κοινό. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά περιμέναμε την αντεπίθεση της Γαλλίας στο δεύτερο μέρος. Εμείς δεν παλέψαμε όσο έπρεπε σε αυτό το διάστημα και γι’ αυτό το λόγο χάσαμε. Η καλύτερη ομάδα νίκησε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x