Euroleague

«Άλωσε» την Βαρκελώνη η ασταμάτητη Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 82-72 εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα στην επιστροφή του Πάου Γκασόλ στην Ευρωλίγκα.

Χάρη στην «εξωγήινη» εμφάνιση των φετινών μπροστάρηδών της Ρέινολντς και Μπόλντγουϊν, η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 82-72 και κατέκτησε την πέμπτη θέση. Αυτό σημαίνει ότι οι Γερμανοί θα κοντραριστούν στα playoffs με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Οι «μπλαουγκράνα» στην επιστροφή του Πάου Γκασόλ στην Ευρωλίγκα, δεν τα κατάφεραν, ωστόσο έχοντας κλειδώσει την πρωτιά δεν καίγονταν και για το αποτέλεσμα, ενώ πλέον περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στον δρόμο για την Κολωνία.

Το ματς

Η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, ενώ με τις βολές των Μπόλντγουιν-Λούτσιτς και το τρίποντο του Ραντόσεβιτς, έχτισε μια μικρή διαφορά (4-11). Με μπροστάρη τον σπουδαίο Πάου Γκασόλ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (13-13). Οι φιλοξενούμενοι όμως… πάτησαν και πάλι το γκάζι, με τον εξαιρετικό Ρέινολντς να της δίνει αέρα +9 με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (22-29).



Μπορεί με την έναρξη της δεύτερης περιόδου η Μπαρτσελόνα να πάλευε να μπει ξανά στο παιχνίδι, όμως οι Γερμανοί είδαν τους Ρέινολντς, Μπόλντγουιν και Λούτσιτς σε μαγικό βράδυ, «ανοίγοντας» και πάλι την διαφορά με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους (37-43).

Στα μάτια ή καλύτερα στα χέρια του Ρόλαντς, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προσπάθησε να δει αυτόν που θα τον οδηγήσει στην ανατροπή. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι, μια από τον Ρέινολτς, μια από τον Σίσκο και αρκετούς ακόμα, έβρισκαν εύκολους πόντους που δεν έδωσαν την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να πάρει προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς, με την τρίτη περίοδο να είναι «καρμπόν» με το υπόλοιπο παιχνίδι (55-60).

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, το σύνολο του Σάρας ουσιαστικά παραδόθηκε στις ορέξεις των «πεινασμένων» Μπόλντγουιν και Ρέινολντς, που παρά την κούραση δεν σταμάτησαν να σκοράρουν για το τελικό 72-82 που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x