Euroleague

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλους – Ο Κουφός έχει δυνατότητες»

Για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και για την απόκτηση του Κώστα Κουφού, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/2) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το ματς και όχι μόνο…

Ο 55χρονος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους, ενώ τόνισε ότι η μεταγραφή του Κώστα Κουφού είναι μια καλή ευκαιρία και για τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
- Για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού: «Έχει αποδειχθεί από την φετινή μας πορεία ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια που έχουν κριθεί πριν την έναρξή τους. Ο Ολυμπιακός κέρδισε παιχνίδια σε μεγάλες εκπλήξεις και έχασε κάποια που δεν περίμενε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στην Ευρωλίγκα. Εμείς προερχόμαστε από ήττες, το ίδιο και η ΤΣΣΚΑ. Είχαν τραυματισμούς, αυτό έχει εξήγηση. Το ίδιο και για εμάς. Προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε. Χάσαμε τους Παπανικολάου και Μάρτιν, τους πιο hustle παίκτες μας. Πρέπει να κάνουν όλοι ένα βήμα παραπάνω προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους πως η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από εγωισμούς και προσωπικά συμφέροντα. Πρέπει να παίξουμε για την ομάδα μας και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα μας».

- Για τον Κώστα Κουφό: «Έρχεται σαν λύση ανάγκης, σίγουρα. Ο Μάρτιν χάλασε τον μηνίσκο του. Μάθαμε το αποτέλεσμα της μαγνητικής και έπρεπε να προχωρήσουμε άμεσα σε κίνηση. Το να βγάλουμε παίκτη από ομάδα αυτή την εποχή δεν είναι εύκολο. Ο Κώστας έχει ποιότητα και μία φήμη για το ταλέντο του, ξέρετε τι έχει πετύχει στην καριέρα του. Είναι όμως ένα χρόνο έξω. Πήραμε μία απόφαση που είναι προς όφελος και των δύο. Το πόσο γρήγορα θα μας δώσει λύσεις είναι κάτι αμφίβολο. Είναι όμως ένας Έλληνας παίκτης σε πολύ καλή ηλικία. Έχει ταλέντο και δυνατότητες. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε και του χρόνου».

- Για τους τραυματίες: «Το θέμα του Παπανικολάου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Είναι αρκετοί επιστήμονες που έχουν πέσει πάνω του. Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν θα παίξει, το ίδιο φυσικά και ο Μάρτιν. Ο Χάρισον θα είναι λογικά στην δωδεκάδα, έκανε κανονικά προπόνηση χθες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x