Γενικά

Χτίζουν ομαδάρα: Τέσσερις ακόμη NBAers μπορεί να εκπροσωπήσουν τις Μπαχάμες!

Οι Μπαχάμες προκρίθηκαν στο προολυμπιακό τουρνουά και δείχνουν ανοδικές τάσεις, με τέσσερις ακόμη NBAers με καταγωγή από τη χώρα να έχουν τη δυνατότητα να τις εκπροσωπήσουν!

Οι Μπαχάμες έκαναν την έκπληξη και προκρίθηκαν στο προολυμπιακό τουρνουά του 2024, αφήνοντας οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων την Αργεντινή.

Για να το καταφέρουν αυτό, είχαν στη σύνθεσή του τρεις ΝΒΑers, τους Έρικ Γκόρντον, Μπάντι Χιλντ και ΝτιΆντρε Έιτον. Παρόλα αυτά, όπως ενημέρωσε ο Μαρκ Στάιν, έμπειρος insider του ΝΒΑ, υπάρχουν ακόμα τέσσερις παίκτες στη λίγκα με καταγωγή από τις Μπαχάμες, που ίσως επιλέξουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα!

Συγκεκριμένα, ο ανερχόμενος ψηλός των Κλίβλαντ Καβαλίερς, Έβαν Μόμπλεϊ, ο αδερφός του, Αϊζάια Μόμπλεϊ και ο Ναζ Ριντ των Τίμπεργουλβς, έχουν όλοι τη δυνατότητα να επιλέξουν τις Μπαχάμες, αν και δεν είναι ακόμα γνωστό αν έχουν ήδη διαβατήρια ή θα χρειαστεί να αγωνιστεί μόνο ένας εξ αυτών ως νατουραλιζέ.

Ο τέταρτος με καταγωγή από τις Μπαχάμες δεν είναι άλλος από τον Κλέι Τόμπσον. Ο ένας εκ των «Splash Brothers» έχει ήδη εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε δύο μεγάλα τουρνουά, ωστόσο και ο Έρικ Γκόρντον είχε παίξει για την Αμερική, όμως του επετράπη να αγωνιστεί και στις Μπαχάμες με ειδική άδεια της FIBA, επομένως όλα είναι πιθανά...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x