NBA

Όταν ο Γιάννης είχε επιλέξει πρώτο τον Λίλαρντ στο All Star Game του 2023!

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ είναι πλέον συμπαίκτες στους Μιλγουόκι Μπακς, με τους δύο σούπερ σταρ να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/09), οι Μιλγουόκι Μπακς... πυροδότησαν τη «βόμβα» με την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, σε ένα τριπλό trade - συμμετείχαν και οι Φοίνιξ Σανς - που τάραξε τα νερά του ΝΒΑ!

Με την κίνηση αυτή, τα «ελάφια» φαίνεται πως όχι μόνο έλαβαν το πρόσφατο «μήνυμα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφορικά με το μέλλον του και της διεκδίκησης ενός ακόμη δαχτυλιδιού, αλλά προχώρησαν προς αυτή την κατεύθυνση, προσθέτοντας στο ρόστερ τους έναν εκ των κορυφαίων γκαρντ της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη!

Μάλιστα, οι δύο σούπερ σταρ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια, τρέφοντας μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση ο ένας στον άλλον. Ενδεικτικό είναι πως στο πρόσφατο All Star Game που διεξήχθη στο Σολτ Λέικ Σίτι τον περασμένο Φεβρουάριο, ο «Greek Freak», ως αρχηγός της μίας ομάδας, επέλεξε στην πρώτη του επιλογή τον Λίλαρντ!




Από την άλλη πλευρά, και ο «Dame» είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τις ικανότητες του Γιάννη, αφού πριν από περίπου 1,5 χρόνο, ερωτηθείς για το ποιον παίκτη θα επέλεγε να τον βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο 33χρονος γκαρντ δήλωσε πως αυτός θα ήταν ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x