NBA

Αποφυλακίστηκαν οι Άντιτς-Σεφολόσα

Ελεύθεροι αφέθηκαν, αφού κατέβαλαν τη σχετική εγγύηση, οι Πέρο Άντιτς και Τάμπο Σεφολόσα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για παρεμπόδιση των αρχών στο επεισόδιο με τον Κρις Κόουπλαντ.

Στα σπίτια τους επέστρεψαν οι Πέρο Άντιτς και Τάμπο Σεφολόσα, καθώς αφού κατέβαλαν τη σχετική εγγύηση, αφέθηκαν ελεύθεροι από τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης. Οι δύο συμπαίκτες στους Χοκς είχαν συλληφθεί για παρεμπόδιση της αστυνομίας στο επεισόδιο με τον Κρις Κόουπλαντ, έξω από νυκτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, χρειάστηκαν τέσσερις αστυνομικοί προκειμένου να συλλάβουν τους Άντιτς και Σεφολόσα, για τους οποίους έχει οριστεί δικάσιμος στις 16 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x