NBA

Αποθέωσαν Γιάννη για το φοβερό κάρφωμα Μπουντενχόλζερ και Χόλιντεϊ: «Ήταν φάση για video game»

Μάικ Μπουντενχόλζερ και Τζρου Χόλιντεϊ έβγαλαν το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την καταπληκτική του φάση στη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε το θαυμαστικό στην εξαιρετική του εμφάνιση για το break των Μπακς απέναντι στους Σέλτικς με μια εκπληκτική φάση όπου συνεργάστηκε με το... ταμπλό για να φτάσει σε ένα φοβερό κάρφωμα.

«Αυτό είναι αυθεντικό ταλέντο και ένστικτο. Είναι σπουδαίος παίκτης, κάνει πράγματα που είναι μοναδικά και αυτή ήταν μια από τις φάσεις που χαίρεσαι να βλέπεις όταν γίνονται από την ομάδα σου», τόνισε ο προπονητής του, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είπε με τη σειρά του: «Ήταν μια φάση... video game. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν θα σκεφτόμουν καν να το επιχειρήσω. Ίσως να τα κατάφερνα σε μια πιο κοντή μπασκέτα. Εκείνος το κάνει σε κανονική μπασκέτα απέναντι στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι κορυφή!».

O δε Μπόμπι Πόρτις σχολίασε: «Σκέφτηκα... πωωω ρε φίλε! Δεν υπάρχουν λόγια. Ήταν φάση για ΝΒΑ 2Κ22. Γι' αυτό έχει αυτό το παρατσούκλι (σ.σ. Greek Freak)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x