Άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον Κρις Πολ έκανε ο Έντι Τζόνσον, με αφορμή την πρόκριση των Σανς στους φετινούς τελικούς ΝΒΑ.
Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος μεταξύ άλλων και του Ολυμπιακού τα… έχωσε σε Μπλέικ Γκρίφιν, ΝτιΆντρε Τζόρνταν και Τζέιμς Χάρντεν.
Ο λόγος είναι πως και οι τρεις ήταν πρώην συμπαίκτες με τον CP3 με τους δύο πρώτους στους Κλίπερς και τον «Μούσια» στους Ρόκετς, αλλά δεν είχαν ανάλογη επιτυχία.
Μάλιστα, ο «Fast Eddie» πέταξε και το… καρφί του, πως τώρα οι τρεις τους είναι στους Νετς και μαζί έφτασαν σε ακόμη μία αποτυχία, αφού η ομάδα του Μπρούκλιν αποκλείστηκε στα ημιτελικά της Ανατολής.
«Το περασμένο βράδυ ο Κρις Πολ καθιερώθηκε ως ένας από τους τοπ ηγέτες. Οι Μπλέικ Γκρίφιν, ΝτιΆντρε Τζόρνταν και Τζέιμς Χάρντεν είχαν την ευκαιρία τους μαζί του, αλλά οπισθοχώρησαν και τώρα οι τρεις τους είναι στην ομάδα έχοντας συνεχείς αποτυχίες. Από την άλλη, ο Πολ είναι στους τελικούς με μία νεανική ομάδα», ήταν το σχόλιο του «Fast Eddie».
Last night @cp3 was solidified as one of the top leaders ever and Blake Griffin, DeAndre Jordan and James Harden, All had their chance with him but pushed back and all three are lumped together on same team with constant failure and Paul is in the finals with a young team! #CP3
— Eddie A Johnson (@Jumpshot8) July 1, 2021
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






