NBA

Οριστικό: Έκλεισε στους Μάβερικς ο Καμπάτσο!

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Φακούντο Καμπάτσο στους Ντάλας Μάβερικς, με τον Αργεντινό πόιντ γκαρντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζει στον «μαγικό κόσμο» του NBA ο Φακούντο Καμπάτσο! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αμερική, ο Αργεντινός άσος έκλεισε οριστικά στους Ντάλας Μάβερικς (ουσιαστικά απομένει μόνο η ανακοίνωση), με τους οποίους θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο ύψους δύο εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσει να πληρώνει από την τσέπη του για να αγωνίζεται στη μεγαλύτερη Λίγκα του πλανήτη, μιας και δεν έχει ξεπληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που του είχε βάλει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καμπάτσο είχε βρεθεί πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ευρώπη, ενώ για την περίπτωσή του είχαν ενδιαφερθεί έντονα και η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, εκείνος περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή μια ακόμα ευκαιρία από το NBA και, όπως αποδεικνύεται, έπραξε σωστά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στους Ντένβερ Νάγκετς, έχοντας 5,6 πόντους, 3,5 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ, ανά αγώνα σε 20,1 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x