NBA

Λεμπρόν: «Έψαχνα να βρω τις ανάσες μου, αλλά έπρεπε να παίξω όλο το ματς»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για το 48λεπτο που έβγαλε στο παρκέ στο 100ο παιχνίδι του στη σεζόν.

Στα 33 του ο Λεμπρόν Τζέιμς έφτασε να μην έχει χάσει ούτε ματς φέτος και να παίζει για όλο το 48λεπτο στον έβδομο τελικό της Ανατολής.

«Μου ζητήθηκε να παίξω σε όλο τον αγώνα. Προσπάθησα να αντεπεξέλθω, στα τάιμ άουτ έψαχνα να βρω τις ανάσες μου και στο ημίχρονο δεν βγήκα έξω για προθέρμανση», τόνισε.

Όσο για την πορεία ως εδώ; «Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, υπήρχαν τριαντάφυλλα αλλά και αγκάθια μέσα τους. Σίγουρα είναι η πιο απαιτητική σεζόν στην καριέρα μου. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των ανταλλαγών έκανα reset στο μυαλό μου και είπα ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, γι’ αυτό και φτάσαμε ως εδώ», δήλωσε.

Ο «βασιλιάς» έβγαλε το καπέλο στον Τζεφ Γκριν. «Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πριν λίγα χρόνια αυτός ο τύπος έκανε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, ουσιαστικά του στέρησαν το μπάσκετ και του είχαν πει ότι δεν θα ξαναπαίξει. Όμως επέστρεψε και δείτε τι έκανε», ανέφερε.

Τέλος, αποθέωσε τον Τζέισον Τέιτουμ. «Λατρεύω αυτό το παιδί, τον τρόπο που παίζει, τη συμπεριφορά του, το πώς έχει φτάσει μέχρι εδώ. Είναι φτιαγμένος να γίνει αστέρι και να πετύχει, εντός κι εκτός παρκέ», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x