NBA

Σενάριο ανταλλαγής Γουόκερ με Γουόλ!

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, οι Νικς σκέφτονται να χτυπήσουν την πόρτα των Χιούστον Ρόκετς για μια πιθανή ανταλλαγή των Κέμπα Γουόκερ και Τζον Γουόλ.

Λίγες μόνο ώρες μετά τη «βόμβα» από τους Νικς και τον προπονητή της ομάδας, Τομ Τίμποντο, ο οποίος επιβεβαίωσε τον παραγκωνισμό του Κέμπα Γουόκερ, κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια ανταλλαγής.

Ο 31χρονος γκαρντ των Νεοϋορκέζων δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο ροτέισον από τον Άλεκ Μπερκς και να τεθεί εκτός πλάνων επ' αόριστον.

Πλέον φουντώνουν οι φήμες πως οι Νικς θα ψάξουν άμεσα ένα trade για να παραχωρήσουν τον άλλοτε τέσσερις φορές All Star, ο οποίος σε 18 παιχνίδια της φετινής σεζόν κατέγραψε 11,7 πόντους μέσο όρο, 3,1 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ.

Σύμφωνα με πηγές από τους Νικς, είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις με τους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι από την πλευρά τους ψάχνουν τρόπο από την αρχή της σεζόν να ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιο του Τζον Γουόλ. Ο γκαρντ των «ρουκετών» δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε κανένα παιχνίδι των Τεξανών, και ενώ πριν λίγες ημέρες συζήτησε με την ομάδα το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x