NBA

Συζητήσεις μεταξύ Ρόκετς και Γουόλ για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση!

Ο 31χρονος γκαρντ είχε συνάντηση τόσο με τον προπονητή όσο και τον GM των Ρόκετς για να συζητήσουν μια πιθανή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Την ενεργοποίηση του Τζον Γουόλ εξετάζουν σοβαρά οι ιθύνοντες των Χιούστον Ρόκετς!

Ο 31χρονος γκαρντ βρίσκεται εκτός πλάνων της ομάδας από την αρχή της σεζόν, με τις «ρουκέτες» όλο αυτό το διάστημα να ψάχνουν τρόπο να τον ανταλλάξουν ώστε να γλυτώσουν από το τεράστιο συμβόλαιό του. Παρ' όλα αυτά, τα 91 εκατομμύρια που πρέπει να λάβει ο άλλοτε άσος των Γουίζαρντς φαίνεται πως λειτουργούν αποτρεπτικά στις ομάδες να κινηθούν για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Γουλ συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή των Ρόκετς, Στίβεν Σάιλας, αλλά και τον GM του οργανισμού, Ράφαελ Στόουν, ώστε να συζητήσουν μια πιθανή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και έναν ρόλο στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως οι Ρόκετς βρίσκονται σε διαδικασία ανοικοδόμησης, δίνοντας τόπο στα... νιάτα, αφού έχουν χρήσει βασικούς τους νεαρούς Πόρτερ Τζούνιορ και Τζέιλεν Γκριν.

Την περσινή σεζόν, ο Γουόλ αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδι της regular season, μετρώντας 20.6 πόντους, 6.9 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ σε 32.2 λεπτά.

Το μήνυμα του Γουόλ στο instagram για την σκληρή δουλειά που ρίχνει το τελευταίο διάστημα:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x