NBA

Ο Σακίλ πήρε πτυχίο masters και στην τελετή τρόλαρε τον Μπάρκλεϊ

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ πήρε ένα ακόμη πτυχίο και στην τελετή του LSU δεν έλειψε και ένα τρολάρισμα στον Τσαρλς Μπάρκλεϊ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπορεί να έχει μια θρυλική καριέρα πίσω του με τέσσερα πρωταθλήματα στο ΝΒΑ και μια αμύθητη περιουσία από το μπάσκετ αλλά και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ωστόσο ο Σακίλ Ο’ Νιλ δεν παρέλειψε να πάρει, έστω και στα 54 του, το master του, στις ελεύθερες τέχνες.

Ο σπουδαίος άλλοτε σέντερ φόρεσε την ίσως μεγαλύτερη τήβεννο που έχει ραφτεί ποτέ και πήγε στην τελετή στο κολέγιο της Λουιζιάνα (LSU) για να πάρει το πτυχίο του με καμάρι. Μάλιστα, η εκφωνήτρια τον ανήγγειλε στο βήμα ως «Σακίλ-μισώ τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ-Ο’ Νιλ» τρολάροντας τον συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή που κάνουν για το ΝΒΑ.



Ο Ο' Νιλ άρχισε τις σπουδές του στο LSU τη σεζόν 1989-90 και έπαιξε τρία χρόνια πριν φύγει για το NBA Draft όπου ήταν η Νο. 1 επιλογή των Ορλάντο Μάτζικ το 1992. Ολοκλήρωσε την καριέρα του στο LSU και παραμένει μέχρι σήμερα ο Νο. 5 σκόρερ όλων των εποχών στο σχολείο (1.941 πόντοι) και Νο. 2 σε ριμπάουντ (1.217). Αποφοίτησε από το LSU τον Δεκέμβριο του 2000 και έγινε εκείνη την εποχή ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του LSU που αποσύρθηκε η φανέλα του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x