NBA

Νέα «όργια» Γουεμπανιάμα: Τον αποθέωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα άφησε πάλι άφωνο όλο τον κόσμο με την απόδοσή του.

H Μετροπολιτάν πήρε... ρεβάνς από την G League Ignite με 112-106 στον δεύτερο αγώνα τους στις ΗΠΑ, αλλά όλη η μπασκετική υφήλιος υποκλίθηκε στα κατορθώματα του Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Ο 18χρονος ύψους 2,21μ. άσος της γαλλικής ομάδας έκανε και πάλι απίθανη εμφάνιση δείχνοντας πως η πρώτη θέση στο ντραφτ του 2023 θα του ανήκει.

Ο νεαρός Γάλλος είχε 36 πόντους (9/17 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 12/16 βολές), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 μπλοκ, ένα κλέψιμο και μόλις δύο λάθη δείχνοντας πως συνδυάζει όχι μόνο σπάνια αθλητικά προσόντα, αλλά και μοναδικά για το ύψος του ταλέντο και δεξιότητες.



Σε αυτό το θαύμα της φύσης υποκλίθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας από το Άμπου Ντάμπι μετά το φιλικό των Μπακς με τους Χοκς. «Είχα την ευκαιρία να δω τον Βίκτορ το 2021 όταν έπαιζε ο αδερφός μου, ο Κώστας, στη Βιλερμπάν και ήταν συμπαίκτες. Είναι απίστευτος! Πιστεύω πως το 2045 όλοι οι παίκτες θα είναι σαν εκείνον. Οι δεξιότητές του, τρόπος που σουτάρει και κινείται, η ταχύτητά του για το ύψος του, η ικανότητά του στις τάπες, η απειλή στην άμυνα... είναι απλά απίστευτος. Είναι θέμα χρόνου να μπει στο ΝΒΑ. Το κλειδί για αυτόν είναι να γίνεται συνεχώς καλύτερος, να μείνει ταπεινός και να είναι υγιής. Με τέτοιο κορμί και το ταλέντο που διαθέτει, θα βελτιώνεται διαρκώς. Έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους, όχι στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο, όλων των εποχών. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας στο πρωτάθλημα να έχουμε ένα παιδί 2,20 που μπορεί να σουτάρει από πάνω σου, να ντριμπλάρει σαν γκαρντ, να κάνει τάπες και να τρέχει. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιδί. Θα είναι πραγματικά πολύ καλός», τόνισε ο Greek Freak.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x