NBA

Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς και παίζουν με τους Θάντερ, 2 πόντους σε 10 λεπτά ο Βεζένκοφ

Στα playoffs του NBA, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Θάντερ, προκρίθηκαν οι Πέλικανς, οι οποίοι επικράτησαν 105-98 των Κινγκς στον τελευταίο αγώνα του play-in tournament.

Με πρωταγωνιστή τον Μπράντον Ίνγκραμ, οι Πέλικανς επικράτησαν 105-98 των Κινγκς στον τελευταίο αγώνα του play-in tournament του του NBA και έκλεισαν θέση για τα playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα τα ξημερώματα τους Θάντερ.

Ο Ίνγκραμ σκόραρε 20 πόντους, ενώ είχε 6 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του Γιόνας Βαλαντσιούνας που έκανε double-double με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα, διψήφιοι ήταν ο Λάρι Νανς με 13, ο Νατζί Μάρσαλ με 11 και ο Χοσέ Αλβαράδο με 10, ενώ ο Τρέι Μέρφι πρόσθεσε 16 για τη Νέα Ορλεάνη.

Ο Ντε'Άαρον Φοξ σκόραρε 35 πόντους για το Σακραμέντο και ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν «διπλός» με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, από τη μεριά του, έπαιξε για 10:41, έχοντας 2 πόντους και 2 ριμπάουντ στο ενεργητικο του, στο τελευταίο για φέτος παιχνίδι των Κινγκς στο NBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x