NBA

Πιο πολλά τρίποντα για τον Όλντριτζ φέτος

Αποφασισμένος να επεκτείνει το παιχνίδι του φαίνεται ο Λαμάρκους Όλντριτζ, παίρνοντας περισσότερα τρίποντα την επερχόμενη σεζόν.

Ο Λαμάρκους Όλντριτζ μας έχει συστηθεί ως μια ασυναγώνιστη δύναμη στο ποστ, σκοράροντας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στο παιχνίδι με πρόσωπο, αλλά και με πλάτη στο καλάθι. Τη σεζόν 2014-2015 έδειξε μεγάλη πρόοδο και από τη γραμμή του τριπόντου, έχοντας 37 στα 105, ποσοστό της τάξης του 35,2%. Όμως, η περσινή χρονιά εξελίχθηκε σε «Βατερλώ» από τα 7,25 μέτρα, έχοντας 0 στα 16!

Η επίδοση αυτή φαίνεται πως λειτούργησε σαν «καμπανάκι» για τον σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, καθώς, όπως δήλωσε στην εφημερίδα San Antonio Express-News, το τρίποντο αναμένεται να επανενταχθεί στο ρεπερτόριό του: «Μετά το τέλος της σεζόν, ο Γκρεγκ Πόποβιτς μου είπε να επιστρέψω σε αυτό, οπότε θα ξεκινήσω να παίρνω περισσότερα τρίποντα φέτος».

Ο Όλντριτζ αποτελεί το μεγαλύτερο σημείο αναφοράς στη ρακέτα των Σπερς, αλλά και ο νέος ηγέτης της ομάδας, από κοινού με τον Καουάι Λέοναρντ. Μάλιστα, το Sports Illustrated τον κατέταξε στην ενδέκατη θέση με τους κορυφαίους NBAers. Σε περίπτωση που επιστρέψει στα προπέρσινα ποσοστά από το τρίποντο, θα ανοίξει ακόμη περισσότερο το γήπεδο, διευκολύνοντας τη «ζωή» των συμπαικτών του, αλλά και του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x