NBA

Υπόκλιση Γιάννη Αντετοκούνμπο στη φωνή των Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στον Τζιμ Πάσκε, που αποσύρεται μετά από 35 χρόνια.

Το ματς με τους Χιτ ήταν ιδιαίτερο για τους Μπακς, καθώς ο άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί τη… φωνή της ομάδας περιγράφοντας τους αγώνες της, αποσύρεται μετά από 35 έτη καριέρας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε στον Τζιμ Πάσκε, με τον οποίο έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση στα οκτώ χρόνια που βρίσκεται στο Μιλγουόκι.

«Θα μου λείψετε, κύριε Τζιμ. Σας αγαπάμε. Είναι τιμή μου να είμαι στην τελευταία σας συνέντευξη. Είστε ξεχωριστός, σας παρακαλώ να μείνετε κοντά μας όσο περισσότερο μπορείτε. Να απολαύσετε το σκάφος ας, το ψάρεμα, την οικογένειά σας και ό,τι άλλο θέλετε να κάνετε, αλλά εμείς πάντα θέλουμε να βλέπουμε το χαμόγελό σας», τόνισε ο Greek Freak.

Όσο για το πώς ετοιμάζονται οι Μπακς για τα playoffs, είπε: «Όλα έχουν να κάνουν με την προσπάθεια και την άμυνα. Χρειάζεται πάθος και δύναμη. Επιθετικά σκοράρουμε πολύ τελευταία και όσο παίζουμε καλή άμυνα και παίρνουμε ριμπάουντ, είμαστε καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Παίζουμε καλά και αν το πάμε μέρα με τη μέρα, θα είμαστε σε καλή θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x