Τα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου ανέφερε ο Διονύσης Κοκκινάκης μέσω συνέντευξής του στα Panionianea Radio.

Το μέλος του ΔΣ Ερασιτέχνη και εκπρόσωπός του στην ΚΑΕ ανέφερε ότι ο κ. Χριστοδουλόπουλος θέλει να παραχωρήσει τον σύλλογο σε οπαδό της ομάδας και ανέφερε τα οικονομικά δεδομένα ενός πιθανού deal.

«Η τιμή δηλαδή για έναν Πανιώνιο που αγαπάει και μπορεί να πάρει την ομάδα είναι 95.000 ευρώ», επεσήμανε ο κ. Κοκκινάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνομιλία μας. Θα σας μεταφέρω τα δικά του λόγια», είπε αρχικά το μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη και συνέχισε: «Όταν κλείσει οριστικά η χρονιά, όταν δηλαδή υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα βγει να μιλήσει ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος κλείνει την χρονιά και θέλει να δώσει τον Πανιώνιο σε έναν Πανιώνιο. Αυτό έχει σημασία, είναι πολύ σημαντικό. Εάν, όμως, δεν βρεθεί Πανιώνιος, θα αναγκαστεί να ψάξει τρίτο πρόσωπο και ως εταιρία ακούγεται πολύ λογικό. Εάν δεν βρεθεί και τρίτο πρόσωπο, τότε είναι πιθανό να παραμείνει ο ίδιος με όρους που θα ανακοινώσει ο ίδιος.

Εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος της ΚΑΕ για να γνωρίζω τους όρους, είμαι εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Η ομάδα, κατά τα λεγόμενα του προέδρου κ. Χριστοδουλόπουλου, έχει τιμή πώλησης "μηδέν", όμως, για να παραχωρήσει τις μετοχές του, έχει 40.000 ευρώ ρυθμισμένες προς ΙΚΑ και Εφορία και 24μηνη ρύθμιση οφειλές. Αυτό σημαίνει 1.400 ευρώ χοντρικά το μήνα.

Βρίσκονται 1.5 -2 μήνες πίσω οι πληρωμές στο προσωπικό (παίκτες κ.ο.κ.) της ομάδας, ένα ποσό 40.000 ευρώ δηλαδή. Και οφειλές προς τρίτους 15.000 ευρώ. Η τιμή δηλαδή για έναν Πανιώνιο που αγαπάει και μπορεί να πάρει την ομάδα είναι 95.000 ευρώ. Για να φύγει ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα πρέπει να δωθούν αυτά τα χρήματα. Θα τα ανακοινώσει βέβαια και ο ίδιος. Η τιμή, όμως επίσημα σας είπα, είναι η παραπάνω
».