Εurobasket 2015

Παπανικολάου-Κουφός: «Καλή αρχή» (video)

Δείτε τι δήλωσαν Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Κουφός μετά τη νίκη της Εθνικής επί της ΠΓΔΜ.

Ικανοποιημένοι από τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην ΠΓΔΜ στην πρώτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ και την άμυνα που έπαιξε η γαλανόλευκη εμφανίστηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Κουφός στις δηλώσεις. Ωστόσο, τόνισαν ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης


Αναλυτικά:

«Ήταν λίγο παράξενο, λίγο ιδιόμορφο… όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο τουλάχιστον δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και μέσα από την καλή άμυνα καθαρίσαμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει κάτι, είναι ένα παιχνίδι, μία νίκη. Αυτό θέλαμε. Τελείωσε, προχωράμε παρακάτω. Αύριο προετοιμασία από την αρχή για να δούμε κάποια λάθη που κάναμε σήμερα, ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, με αρχή το παιχνίδι με την Κροατία.

Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες εδώ που παίζουμε. Δεν υπάρχει το να βρω ρυθμό την τάδε ομάδα. Οι ίδιοι το έχουμε πληρώσει στο παρελθόν . Όπως το 2013 με την Φινλανδία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάνε οι ημέρες.
Κρατάμε σίγουρα τη νίκη και την άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Πρέπει όμως να σταθούμε στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ από μια όχι και τόσο ψηλή ομάδα. Χρειάζεται περισσότερο συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα είναι δυνατό, παίζουν στην έδρα τους με τον κόσμο τους. Καλώς ή κακώς όσοι παίζουν εδώ έχουν περάσει από το υψηλό επίπεδο. Το θέμα είναι να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για τα μεγάλα ατού της κάθε ομάδας
».

Από την πλευρά του ο Κώστας Κουφός ανέφερε: «Αύριο παίζουμε με καλή ομάδα, την Κροατία και αν πιάσουμε καλή απόδοση θα τα πάμε μια χαρά αύριο. Παίξαμε καλή άμυνα σήμερα και πρέπει να παίξουμε πιο καλή άμυνα αύριο. Έχουμε να κάνουμε καλή δουλειά αύριο.

Ο Μπουρούσης είναι πολύ καλός και κάθε φορά που παίζουμε, παίζουμε με δύναμη. Η Κροατία έχει καλούς ψηλούς και πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Νομίζω ότι αν το κάνουμε θα γίνει καλή δουλειά αύριο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με δύναμη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x