Γενικά

Σηκώθηκε μετά από τρεις μήνες και συγκλονίζει ο Πάτρικ Γιανγκ

Τρεις μήνες μετά το πολύ σοβαρό του τροχαίο, ο Πάτρικ Γιανγκ μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο, όπου στέκεται όρθιος για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν.

Συνεχίζει την προσπάθεια να αφήσει πίσω του το σοβαρό τροχαίο που είχε τον περασμένο Ιούλιο ο Πάτρικ Γιανγκ. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, που φοβόταν πως δεν θα ξαναπερπατήσει, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου καταφέρνει και πάλι να σταθεί στα πόδια του, δείχνοντας πως έχει κάνει σημαντική σωματική πρόοδο.

Μάλιστα, μαζί με το βίντεο, μοιράστηκε και κάποια πολύ συγκινητικά λόγια, που αφορούσαν τον τρόπο με τον οποίο έφτασε μέχρι εδώ:

Τίποτα δεν αλλάζει αν δεν αλλάξει τίποτα! Τι σημαίνει αυτό και πώς ισχύει αυτό στη ζωή; Η πίστη χωρίς δουλειά δεν έχει νόημα. Αν πω ότι πιστεύω ότι θα περπατήσω ξανά, αλλά δεν δουλέψω γι' αυτό, πιστεύω πραγματικά; Πώς μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα εάν δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό; Πώς μπορούμε να πούμε ότι πιστεύουμε ότι κάτι θα συμβεί αν δεν ζούμε σαν να έχουμε ήδη φτάσει εκεί; Μπορεί να μην περπατάω τώρα, αλλά καθημερινά χρειάζεται να βάζω τον εαυτό μου σε θέσεις που θα υπενθυμίζουν στο νευρικό μου σύστημα τι μπορούσε κάποτε να κάνει. Αν κάθομαι και περιμένω απλά να αλλάξουν μόνα τους τα πράγματα, δεν θα γίνει τίποτα. Φίλοι, αν θέλετε να είστε νικητές, κάντε τα πράγματα που κάνουν οι νικητές καθημερινά. Οι συνήθειες, η πειθαρχία και η συνέπεια είναι όλα αυτά που χωρίζουν νικητές και ηττημένους. Βρείτε ποιοι θέλετε να είστε και πού θέλετε να πάτε ως άτομα και αρχίστε να είστε αυτοί τώρα".



Eπιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιριγώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x