Ελλάδα

Ευκαιρία για συμπεράσματα από τον Μανωλόπουλο

Την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα σε αγωνιστικές συνθήκες είχε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο φιλικό του Περιστερίου κόντρα στον ιωνικό.

Τον Ιωνικό Νικαίας αντιμετώπισε το απόγευμα της Παρασκευής (16/4) το Περιστέρι σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες τους.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έδωσε την ευκαιρία στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες έχοντας να διαχειριστεί και σημαντικές απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον καρπό του δεξιού του χεριού, καθώς επίσης και οι Τεράν Πέτεγουεϊ και Τρε ΜακΛιν, οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και υποβάλλονται σε θεραπεία. Εκτός έμεινε και ο Ζώης Καράμπελας, λόγω των ενοχλήσεων στο πόδι.

Βασικό ζητούμενο εν όψει της συνέχειας είναι και η προσαρμογή του Τζόρνταν Φορντ στο κλίμα της ομάδας εν όψει των πλέι οφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν τέσσερα 8λεπτα, αλλά και στο έξτρα 5λεπτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x