Ελλάδα

Κάταγμα στη μύτη ο Μπουρούσης

Ξαφνικό πρόβλημα στο Περιστέρι, αφού ο Γιάννης Μπουρούσης υπέστη κάταγμα στη μύτη...

Με μία σημαντική απουσία πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση (11/2) του Περιστερίου, αφού ο Γιάννης Μπουρούσης δεν συμμετείχε.

Ο έμπειρος σέντερ χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης και υπέστη κάταγμα στη μύτη, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε.

Ο Μπουρούσης θα μείνει στα «πιτς» μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ως εκ τούτου θα χάσει το φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (13/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (11/2) για το Περιστέρι.

Ο έμπειρος σέντερ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (10/2) και υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι το τέλος της εβδομάδας και από την Δευτέρα (15/2) αναμένεται να τεθεί ξανά στην διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (13/2) με τον Ιωνικό Νικαίας, όπου ο τεχνικός του Περιστερίου θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του.

Τέλος, πριν την προπόνηση της Πέμπτης (11/2) όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x