Ευρώπη

Προπονητής Νίμπουρκ: «Δεν μπορώ να μαντέψω τι θα γινόταν στη σειρά με την ΑΕΚ»

Για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε ο τεχνικός της Νίμπουρκ, Ορέν Αμιέλ.

Για τα όσα έμαθε πλάι στον Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε ο προπονητής της Νίμπουρκ, Ορέν Αμιέλ, ο οποίος μίλησε και για το συναπάντημα με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Έπαιξα σχεδόν επτά χρόνια για τον Ντέιβιντ Μπλατ. Κάποτε μου είπε ότι όταν θα έρθει να κοιτάξει και να αξιολογήσω την καριέρα μου θα βρω μία ή και μέχρι το πολύ πέντε ομάδες όπου θα ήθελα κάθε μέρα να περνάω με τους παίκτες της. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι μεταξύ αυτών».

- Για το συναπάντημα με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γινόταν στην σειρά με την ΑΕΚ. Το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι έχουμε αυτοπεποίθηση στο πως χειριζόμαστε τις καταστάσεις. Ο τρόπος που παίζαμε, το στυλ μας και το πάθος μας ήταν κάτι ιδιαίτερο και εντελώς νέο. Όποτε βρεθήκαμε μπροστά σε μια πρόκληση, τη φέραμε εις πέρας και νικήσαμε. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συνέβαινε με την ΑΕΚ, αλλά αισθανόμασταν ότι θα μπορούμε να κάνουμε κάτι σπέσιαλ».

- Για το Final-8 του BCL: «Είναι μια παράξενη πρόκληση. Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλές λέξεις γι’ αυτήν. Παρ’ όλα αυτά, πάντα συμβιβάζομαι με τα γεγονότα. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες του Basketball Champions League θα έχουν νέους παίκτες, πιθανότατα νέους προπονητές και σίγουρα νέα φιλοσοφία. Τα πάντα θα είναι καινούρια. Στην αρχή μου φάνηκε παράξενο, αλλά μετά βρήκα αρκετά θετικά σε αυτή την απόφαση. Αναγκάζει τους συμμετέχοντες να αλλάξουν την προετοιμασία τους, γιατί θα ξεκινήσουν με κάτι δυνατό στην αρχή της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x