Euroleague

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Πάλεψε ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και έχασε 76-66.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός στο πρώτο ημίχρονο και ελπιδοφόρος στο δεύτερο απέναντι στη Ρεάλ γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 76-66. Οι Νέντοβιτς, Όγκαστ και Μποχωρίδης ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν από την ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):

Σέλβιν Μακ (2): Μια ακόμη «φτωχή» εμφάνιση από τον Αμερικανό, που έχει καιρό να παίξει καλά. Πέτυχε δύο σουτ, αλλά ήταν γενικώς άστοχος και σταθερά ευάλωτος στην άμυνα.

Λευτέρης Μποχωρίδης (6): Πολύ τίμια εμφάνιση από έναν παίκτη που πάντα δίνει ό,τι μπορεί. Ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο και τελείωσε το ματς με 5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Αν ήταν πιο προσεκτικός σε κάποια τελειώματα (1/6 δίποντα), θα έπαιρνε μεγαλύτερο βαθμό.

Ζακ Όγκαστ (6): Δείχνει να συνέρχεται. Κόντρα στα θηρία της Ρεάλ έδωσε μάχες και είχε 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Πρέπει να βελτιωθεί στο τακτικό κομμάτι και στα τελειώματά του, αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με το «φάντασμα» στο πρώτο μισό της σεζόν.

Λεωνίδας Κασελάκης (4): Έδωσε τις μάχες του, πέτυχε ένα τρίποντο που έριξε τη διαφορά σε μονοψήφια τιμή, αλλά δεν έκανε τη διαφορά. Πάντως πάλεψε στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Ίαν Βουγιούκας (2): Πέρασε και δεν ακούμπησε. Σε ματς χωρίς τον Παπαγιάννη, θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τους ψηλούς της Ρεάλ, αλλά δείχνει πολύ βαρύς. Στα 106 δευτερόλεπτα που έπαιξε είχε ένα άστοχο τρίποντο (!) κι αυτό τα λέει όλα.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (-): Έπαιξε για μόλις 15 δευτερόλεπτα και δεν μπορεί να κριθεί.

Μάρκους Φόστερ (5): Για παίκτη… ξεγραμμένο, έπαιξε με ψυχή. Ο Κάτας ήταν δίκαιος και τον κράτησε σχεδόν 27 λεπτά στο παρκέ, είχε 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, αλλά το χαμένο του λέι απ στον αιφνιδιασμό στο 66-61 ίσως ήταν μοιραίο.

Νεμάνια Νέντοβιτς (6): Ο γνωστός Νέντοβιτς, με τα καλά και τα κακά του. Πέτυχε 18 πόντους, αν και άστοχος από μακριά με κάποια τραβηγμένα σουτ (1/6) και έδειξε την κλάση του. Στην άμυνα, όμως, είχε και πάλι θέματα.

Άαρον Γουάιτ (3): Παίζοντας αρκετή ώρα στο «3», δεν βοήθησε την ομάδα του. Είχε μεν 5 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, αλλά δεν έπιανε ούτε με… λάσο τον Ντεκ.

Ντίνος Μήτογλου (4): Έδωσε πολλές μάχες με… κανονικά σέντερ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του όπως σε άλλα ματς. Δεν του βγήκαν και τα μακρινά σουτ για να αναγκάσει Ταβάρες και λοιπούς να βγουν έξω από το ζωγραφιστό.

Μπεν Μπέντιλ (3): Πάλεψε κι αυτός, έδωσε δύναμη στη ρακέτα δίνοντας λύσεις στα ριμπάουντ, αλλά μέχρι εκεί.

Χάουαρντ Σαντ-Ρόος (2): Ίσως επηρεασμένος από το πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμού του, ο Κουβανός δεν πρόσφερε τίποτα. Σε μόλις επτά λεπτά στο παρκέ είχε το απόλυτο μηδέν στη στατιστική του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x