Ευρώπη

Επιστροφή στις νίκες με σούπερ ΛεΝτέι για την Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο έφυγε με σχετική άνεση από την έδρα της Σάσαρι (73-85), βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σερί τριών ηττών στο πρωτάθλημα. Δύσκολη νίκη για Βενέτσια.

Τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη ήτα πολλές για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία επέστρεψε σήμερα στις νίκες, φεύγοντας με σχετική άνεση από την έδρα της Σάσαρι (73-85) για την 27η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Από τα μέσα της πρώτης περιόδου και έπειτα, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα διατηρούσε μια καλή διαφορά κοντά στους δέκα πόντους, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Μάλιστα, στο τέλος του τέταρτο δεκαλέπτου έφτασε μέχρι και το +14.

Κορυφαίοι για τους νικητές, οι οποίοι ανέβηκαν στο 19-6 ρεκόρ και έπιασαν στην κορυφή την Μπρίντεζι (έχει ένα ματς λιγότερο), ήταν οι ΛεΝτέι και Σιλντς με 28 και 19 πόντους αντίστοιχα.



Τεράστια νίκη πανηγύρισε και η Βενέτσια του Μάικ Μπράμος, η οποία έφυγε με παλικαρίσιο διπλό από την έδρα της Βαρέζε (75-77). Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη και να φτάνουν ακόμα στο +10 στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Παρ' όλα αυτά, χρειάστηκε ένα καλάθι του Γουάτ στο τελευταίο λεπτό για να πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα, παραμένοντας έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x