NBA

Ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή του Σιάτλ στο NBA!

Η δήμαρχος του Σιάτλ, Jenny Durkan, μίλησε με τον Επίτροπο του NBA, Adam Silver και δήλωσε «αρκετά αισιόδοξη» πως η πόλη θα είναι στο expansion της Λίγκας!

Όλο και πιο κοντά η επιστροφή του Σιάτλ στο NBA!

Όπως αναφέρει το ESPN, η δήμαρχος του Σιάτλ, Jenny Durkan, μίλησε με τον Επίτροπο του NBA, Adam Silver, και στη συνέχεια δήλωσε «αρκετά αισιόδοξη» πως η πόλη θα είναι στο expansion της Λίγκας!

Θυμίζουμε οι θρυλικοί SuperSonics μετεγκαταστάθηκαν και έγιναν Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετά τη σεζόν 2007-08.

«Είναι πολύ καλά τα νέα για το Σιάτλ και αυτό διότι υπάρχει η σκέψη να γίνει το expansion του ΝΒΑ στην πόλη μας. Γνωρίζει ο Adam Silver ότι το Σιάτλ θέλει να πρωταγωνιστήσει. Θα είμαστε η ομάδα που πρέπει», είπε η Durkan.

Και συνέχισε: «Πρέπει να σεβαστούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, αφού πρώτα πρέπει να περάσει και από την έγκριση των υπολοίπων ιδιοκτητών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του NBA φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην επέκταση της Λίγκας, με την είσοδο δύο ακόμα ομάδων και τις πόλεις του Σιάτλ, αλλά και του Λας Βέγκας, να εμφανίζονται ως τα μεγάλα φαβορί.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, βέβαια, το ΝΒΑ ζητά το ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων(!) από κάθε πόλη για τη δημιουργία νέας ομάδας, με τα ποσά αυτά να κλείνουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική τρύπα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Διαβάστε ακόμα



In camera διάλογος Ντόνσιτς-Μπάρκλεϊ για τον Σπανούλη (vid)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x