Εurobasket 2015

Σκουρτόπουλος: «Πειθαρχημένη η Σλοβενία»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επέστησε την προσοχή όλων στη Σλοβενία τονίζοντας τις αρετές της και τις παγίδες που κρύβει για την Εθνική το παιχνίδι της Τετάρτης (16:00).

Καλό σύνολο, που εξαντλεί τις δυνατότητές του χαρακτήρισε τη Σλοβενία αντίπαλο της Εθνικής την Τετάρτη, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Έχουμε μια ομάδα πολύ πειθαρχημένη απέναντί μας, πολύ καλά δουλεμένη και μπορούμε να πούμε ότι παίζουν σχεδόν στο άριστα με βάση τις δυνατότητες που έχουν. Βασίζονται κυρίως στο περιφερειακό παιχνίδι. Είναι πολύ γρήγοροι στο τρανζίσιον, ψάχνουν να βρουν τα ανοιχτά μακρινά σουτ. Παιχνίδι post up έχουν μόνο με τον Όμιτς, ο οποίος έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και αποτελεί τον μοναδικό παίκτη που μπορούν να ακουμπήσουν την μπάλα μέσα», ανέφερε ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη.

«Σε ό,τι αφορά το δικό μας παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε γρήγορο αμυντικό τρανζίσιον, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στην επαναφορά της μπάλας από μέσα προς τα έξω για το περιφερειακό σουτ, ένα στοιχείο που τους κάνει πολύ επικίνδυνους. Και υπάρχει και ο Ντράγκιτς. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης γι’ αυτούς, έχει πολλές προσαρμοσμένες πάνω του κινήσεις και στο πικ εν ρολ και στο ένας εναντίον ενός και αν οι μπάλες πάνε σ’ αυτόν, θα πρέπει να έχει μια ειδική αντιμετώπιση με σωστή αμυντική λειτουργία και καλές επιλογές μέσα στο καλάθι, ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να καταφέρει να κάνει μία ακόμη επιτυχία στη διοργάνωση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x