Εurobasket 2015

Σλούκας: «Με πείραξε η γιούχα»

Ενοχλημένος από την γιούχα των Σκοπιανών στον εθνικό ύμνο της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας. «Όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιωνόμαστε», το μήνυμά του μετά την επικράτηση απέναντι στην ΠΓΔΜ.

Ικανοποιημένος από το θετικό ξεκίνημα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ δήλωσε ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρντ, μιλώντας στον OTE TV μετά τη νίκη απέναντι στην ΠΓΔΜ, δήλωσε πως τον ενόχλησε το γεγονός πως οι Σκοπιανοί που βρέθηκαν στις κερκίδες αποδοκίμασαν τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο.

Τέλος, τόνισε πως στην «γαλανόλευκη» αφήνουν πίσω τη νίκη και στρέφονται στο επόμενο ματς κόντρα στους Κροάτες.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Έτσι θα έρχεται η ψυχολογία και όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιωνόμαστε. Αφήνουμε πίσω το σημερινό, αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα η ομάδα δείχνει να πατάει καλά και σήμερα κερδίσαμε δίκαια».

Για το αν ήταν ιδιαίτερο το σημερινό ματς λόγω της κόντρας: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στους Σκοπιανούς. Η γνωστή κόντρα των δύο κρατών έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο. Προσωπικά με πείραξε η γιούχα στον εθνικό μας ύμνο».

Για το παιχνίδι με την Κροατία: «Είναι η διοργανώτρια χώρα, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x