Ελλάδα

Στον Παναθλητικό η Δανάη Παπαδοπούλου, κόρη του Λάζαρου

Η 16χρονη σέντερ (1,93μ.), κόρη του Λάζαρου Παπαδόπουλου και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, υπέγραψε στον Παναθλητικό Συκεών.

H ανακοίνωση:

Ο Παναθλητικος Συκεων καλωσοριζει στην οικογενεια του την Δαναη Παπαδοπουλου (16 ετω?ν, 1.93, center). Η διεθνης με ολες τις Εθνικες ομαδες αθλητρια, θα ενισχυσει τοσο την γυναικεια ομαδα οσο και το λοιπο αναπτυξιακο προγραμμα του συλλογου. Ευχαριστουμε την αθλητρια και την οικογενεια της για την εμπιστοσυνη. Ευχαριστουμε και τον Αστερα Ιπποδρομιου/Μαντουλιδη του οποιου η συνεισφορα στην εξε?λιξη ταλαντουχων αθλητριων της πολης ειναι ανεκτιμητη.

Η Δαναη θα ενταχθει αμεσα στο αναπτυξιακο μοντελο του συλλογου το οποιο και φετος θα περιλαμβανει ενα καινοτομο προγραμμα strength & conditioning σε συνεργασια με το @alliance.fitness.center παραλληλα με εναν κυκλο ατομικων προπονησεων για επιλεκτες αθλητριες.

Η Δανάη Παπαδοπούλου μετα την συμφωνια δηλωσε: «Ειμαι πολυ χαρουμενη για την επιλογη μου. Το επομενο βημα στην καριερα μου με φερνει σε ενα συλλογο ο οποιος επενδυει σε νεα κοριτσια και εχει εντυπωσιακη αναπτυξη τα τελευταια χρονια. Ειναι πραγματικα σπουδαιο να αποκτουν ενεργο ρολο και να αγωνιζονται σε υψηλο επιπεδο κοριτσια που ειναι κορασιδες και νεανιδες. Θελω να ευχαριστησω φυσικα τους ανθρωπους οι οποιοι αποτελουν τους μπασκετικους μου γονεις και δεν ειναι αλλοι απο τους coach Μπετυ Παλαμουτιδου και Δημητρη Νικολαιδη καθως και τα Εκπαιδευτηρια Μαντουλι?δη που μου ε?δωσαν ολα τα εχεγγυα για την εξελιξη μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x