Εurobasket 2015

Τζόρτζεβιτς: «Θα σούταρα τρίποντο στο τέλος»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως αν ήταν στη θέση του Μπογκντάνοβιτς θα πήγαινε η ομάδα του, Σερβία, για τρίποντο στην τελευταία της επίθεση στον ημιτελικό με τη Λιθουανία.

Περήφανος για τους παίκτες του, αν και στάθηκε στα λάθη τους, δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την ήττα της Σερβίας από τη Λιθουανία στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα ερωτηθείς αν θα άλλαζε κάτι στο φινάλε του αγώνα, όταν ο Μπογκντάνοβιτς με μια βιαστική επίθεση έχασε την ισορροπία του και αστόχησε σε λέι απ, απάντησε πως θα προτιμούσε να πήγαινε η ομάδα του για τρίποντο.

«Συγχαρητήρια στη Λιθουανία για τη νίκη. Ήταν τιμή μας που αντιμετωπίσαμε μια τέτοια ομάδα, που ξέρει να παίζει σε τέτοιο επίπεδο. Δεν παίξαμε καλά. Η Λιθουανία μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και εμείς ήμασταν αρχικά νωθροί. Είχαμε κακές επιλογές, δεν επιτεθήκαμε μεθοδικά και επιχειρούσαμε τραβηγμένα σουτ. Με 6/28 σουτ δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να αποβάλουμε την πίεση να αποδείξουμε ότι είμαστε καλοί. Πιστεύω πως με τα χρόνια αυτό θα χαθεί. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε τον μικρό τελικό, γιατί θέλουμε το μετάλλιο. Θα παλέψουμε απέναντι στη Γαλλία. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κάναμε μια πολύ καλή πορεία ως τώρα και είναι ίσως η πρώτη φορά που φτάσαμε τόσο μακριά ως φαβορί», τόνισε ο «Σάλε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x