Ευρώπη

Χάνγκα: «Αρκετοί παίκτες έχουμε αμφιβολίες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Επιφυλακτικός με την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος είναι ο Άνταμ Χάνγκα, με τον φόργουορντ της Μπαρτσελόνα να αναφέρεται στον κίνδυνο των τραυματισμών.

Πιο πολύ την ασφάλεια και τους τραυματισμούς, παρά το μπάσκετ, σκέφτονται αρκετοί παίκτες όπως δήλωσε ο Άνταμ Χάνγκα, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Από ‘κει και πέρα, ο Ούγγρος φόργουορντ ανέφερε πως η τωρινή Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία των τελευταίων ετών, βάσει ρόστερ, ενώ πιστεύει ότι θα έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και να το φτάσουμε μέχρι τέλους, προσπαθώντας να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ελπίζω να υπάρχουν οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας και πρωτόκολλα. Έχω αρκετές αμφιβολίες, αλλά δεν συμβαίνει μόνο σε μένα, καθώς αρκετοί παίκτες αισθάνονται το ίδιο, λόγω του κινδύνου που υπάρχει για τους τραυματισμούς. Δεν είναι οι ιδανικές συνθήκες για να αγωνιστούμε. Αυτές τις ημέρες προπονούμαστε και σκεφτόμαστε τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Μερικές φορές πιο πολύ μας απασχολούν αυτά, παρά το μπάσκετ και πιστεύω ότι όταν αρχίσει η τελική φάση, θα είναι ακόμη πιο έντονο. Θα προσπαθήσουμε, αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτές οι δύο εβδομάδες του τουρνουά θα είναι δύσκολες για το σώμα», δήλωσε αρχικά ο Ούγγρος φόργουορντ στο «Basket Al Dia».

Για την Ευρωλίγκα: «Είναι όνειρο για μένα η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Το πρότζεκτ που ξεκινήσαμε πριν από 2-3 χρόνια είχε αυτόν τον στόχο και πιστεύω ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια θα τον έχουμε πετύχει. Πιστεύω ότι από άποψη ρόστερ, αυτή η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη που έχω αγωνιστεί ποτέ. Ως ομάδα νομίζω ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο ανώτατο επίπεδο, όπως για παράδειγμα είχα φτάσει τότε με την Μπασκόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x