Εurobasket 2015

Χέντριξ: «Περάσαμε δύσκολα με Μπουρούση και Κουφό»

Στην ανωτερότητα της Εθνικής μας ομάδας και στην πληρότητα που έχει σε κάθε θέση, αναφέρθηκε ο Ρίτσαρντ Χέντριξ μετά την ήττα της ΠΓΔΜ.

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της ΠΓΔΜ όπως παραδέχθηκε ο Ρίτσαρντ Χέντριξ.

Ο φόργουορντ/σέντερ των Σκοπιανών συγκαταλέγει το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη στα καλύτερα του τουρνουά, ενώ παράλληλα μίλησε για τις δύσκολες… ώρες που πέρασε με τους Γιάννη Μπουρούση και Κώστα Κουφό.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σήμερα αντιμετωπίσαμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του τουρνουά. Υπάρχει τρομερό ταλέντο σε κάθε ρόλο, που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα, ειδικά οι σέντερ τους Κουφός και Μπουρούσης, που ήταν σήμερα πολύ καλοί. Για μένα και τον Σαμαρντζίσκι ήταν δύσκολη η δουλειά μας και επίσης μη ξεχνάμε πως έχουν κι άλλα ψηλά κορμιά, όπως οι Πρίντεζης και Αντετοκούνμπο, που ήταν επίσης εξαιρετικοί. Είχα και ένα τραυματισμό στο πόδι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για περίπου τριάντα λεπτά τους δυσκολέψαμε. Αλλά, θα πρέπει να έχουμε αυτά τα τριάντα λεπτά αύριο και κόντρα στην Ολλανδία. Όμως, αν παίξουμε όπως στα τελευταία δέκα λεπτά, τότε θα έχουμε και εκεί πρόβλημα», ήταν τα λόγια του Ρίτσαρντ Χέντριξ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x