Ευρώπη

«Η Χίμκι μπορεί να μην παίζει στη VTB League του χρόνου»

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τη Χίμκι ενδεχομένως να την αναγκάσουν σε αποχώρηση από τη VTB League τη νέα σεζόν.

Τίτλοι… τέλους για τη Χίμκι;

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας, η ομάδα της Μόσχας είναι πολύ πιθανό να «διαλυθεί», ώστε να ξεκινήσει από την αρχή. Η φετινή σεζόν ήταν από τις χειρότερες στην ιστορία της και αυτό ήταν απόρροια των πολλών οικονομικών προβλημάτων που την ταλανίζουν.

Μάλιστα, την είδηση αυτή επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος Αθλητισμού της περιοχής, Ρόμαν Τεριούσκοφ, ο οποίος σε δηλώσεις του στο «TASS» αποκάλυψε πως η Χίμκι είναι πολύ πιθανό να μην συμμετέχει στη VTB League τη νέα σεζόν.

Η φετινή πορεία της Χίμκι ολοκληρώθηκε πλέον, μετά τον αποκλεισμό στα playoffs της VTB League από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Στην Ευρωλίγκα, η ομάδα της Μόσχας τερμάτισε στην τελευταία θέση, ενώ τον Φεβρουάριο της επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών από τη διοργάνωση, λόγω οφειλών σε παίκτες.

Από 'κει και πέρα, μέσα στη σεζόν έγινε γνωστό πως υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών και πως οφείλονται αρκετά χρήματα τόσο σε παίκτες, όσο και σε υπαλλήλους της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x