Euroleague

Χωρίς Κάρολ, Κοζέρ κόντρα στην Μπαρτσελόνα η Ρεάλ

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο clasico της φετινής Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα το βράδυ της Παρασκευής.

Χωρίς τους Ντανιέλ Κοζέρ και Τζέισι Κάρολ θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για φετινή Ευρωλίγκα. Όπως αποκάλυψε ο Πάμπλο Λάσο, ο Γάλος διεθνής γκαρντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τα γόνατά του, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ παραμένει σε καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού.

«Ο Κοζέρ είναι ακόμα στο σπίτι του, ενώ ο Κάρολ δεν έχει αναρρώσει από τα προβλήματα στο γόνατο. Η υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε καλά και θα αποφασίσουμε ποιος θα ταξιδέψει. Ένα clasico είναι πάντα ένα clasico. Ακόμα και χωρίς φιλάθλους, όπου χάνεται ένα μεγάλο μέρος της ατμόσφαιρας, παραμένει ένα υπέροχο παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα έχει πάντα υπέροχους παίκτες και φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός παίκτης και ο Γιασικεβίτσιους προσπαθεί να επιβάλλει τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Ο σεβασμός μου για αυτόν και το προσωπικό είναι μεγάλος. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο εάν θέλουμε να νικήσουμε», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός των «μερένχες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x