Ελλάδα

Ζέρβας: «Η μείωση της φορολογίας μπορεί να φέρει παραμονή Μιλουτίνοφ»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στα αισιόδοξα μηνύματα παρά την ήττα στο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, αλλά και στα νέα φορολογικά δεδομένα.

Η μείωση της φορολογίας αλλάζει τα δεδομένα στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού. «Δεν είναι απίθανο να γίνει νέα προσπάθεια να μείνει ο Μιλουτίνοφ. Έχω την αίσθηση πως με μια πρόταση 1,8-2 εκατ. ευρώ το χρόνο θα έμενε και ο ίδιος γιατί λατρεύει την ομάδα και τη χώρα. Με το προηγούμενο καθεστώς θα στοίχιζε στην ΚΑΕ 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο ο Σέρβος, ενώ πλέον 2,7 εκατ.», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως πλέον είναι εφικτό να γίνουν πιο ακριβές μεταγραφές.

Παράλληλα στάθηκε στα θετικά μηνύματα που άφησε η εικόνα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. «Παρά την πικρία για την ήττα, υπάρχει αισιοδοξία λόγω της εμφάνισης και της προόδου. Ο Κεμζούρα κάνει πολύ καλή διαχείριση στην ομάδα και αν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν, ειδικά αν η ομάδα μπει στα playoffs», ανέφερε προσθέτοντας πως «… είναι κρίσιμη η διαβολοβδομάδα με Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x