Εurobasket 2015

Ζήσης: «Δύσκολη μέρα...»

Ο Νίκος Ζήσης δεν έκρυψε την απογοήτευσή για τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Ισπανία, αλλά τόνισε την υποχρέωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να προκριθεί στο προολυμπιακό τουρνουά.

Το σύνθημα για τον επόμενο στόχο της Εθνικής, την εξασφάλιση μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στο προολυμπιακό τουρνουά, έδωσε ο Νίκος Ζήσης μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

«Δυστυχώς κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, πολύ παθητικό σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε φοβισμένα. Δεν ήμασταν στον ρυθμό του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο τρίτο δεκάλεπτο και τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο όμως να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά γιατί έπρεπε ήδη να καλύψουμε μια μεγάλη διαφορά.

Κάποια μικρά πράγματα μας πλήγωσαν και μετά αρχίσαμε να κυνηγάμε. Ήταν λίγο πιο τυχεροί και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό διάστημα στο τέλος της τρίτης περιόδου και αρχές της τέταρτης. Ξέρουμε τον Ρέγες όπως και όλους τους Ισπανούς αλλά δεν θα μιλήσουμε για διαιτησία.

Ήταν κάποιες φάσεις που μπορούσαμε να χτίσουμε μομέντουμ, όμως πήραν τα ηνία και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολη μέρα, αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε το προολυμπιακό. Η ομάδα δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία»
, ήταν τα λόγια του πολύπειρου γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x