sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Βόλος 2023/24: Με πολλές προσθαφαιρέσεις για να διατηρηθεί στην εξάδα

Ο Βόλος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του και με τον Κώστα Μπράτσο να διατηρείται στον πάγκο της ομάδας, θέλει να κάνει μία ανάλογη πορεία με την περσινή σεζόν και να βρεθεί ξανά στην εξάδα.

Ήρθαν πολλοί, έφυγαν αρκετοί, αλλά με τον Κώστα Μπράτσο στο τιμόνι και με οδηγό το επιθετικό ποδόσφαιρο, ο Βόλος δείχνει έτοιμος να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του και τη σεζόν 2023/24, τερματίζοντας και πάλι στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Μαγνησίας έχει προχωρήσει σε αρκετές -πολύ καλές- προσθήκες, έχοντας καλύψει όλες τις θέσεις στις οποίες έχασε ποδοσφαιριστές, δείχνοντας πως θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε την προηγούμενη σεζόν, τερματίζοντας στην έκτη θέση, μπαίνοντας στα playoffs της Stoiximan Super League.

Βόλος 2023/24: Το προφίλ της ομάδας

Από τους 11 ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί έως τώρα, οι Βολιώτες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και στο επιθετικό κομμάτι, με τον πρώτο σκόρερ της Super League 2, Παναγιώτη Μωραΐτη να αναλαμβάνει να καλύψει το κενό του Οζέγκοβιτς, ενώ το σύνολο του Μπράτσου έχει προχωρήσει στην απόκτηση αρκετών παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως οι Μύγας και Κίτσος για τα δύο άκρα της άμυνας.

Βόλος 2023/24: Το προφίλ της ομάδας

Πέραν αυτού, έχουν παραμείνει και αρκετοί παίκτες με εμπειρία και ποιότητα, όπως ο αρχηγός Τάσος Τσοκάνης, οι Άλχο, Ντέλετιτς, Λούνα, Μπαριέντος και ο πολύ ελπιδοφόρος Δημήτρης Μεταξάς.

Στα φιλικά παιχνίδια, η ομάδα του Μπράτσου έδειξε θετικά στοιχεία και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας, όμως, αρκετά περιθώρια βελτίωσης στην αμυντική λειτουργία, αλλά και στη σωστή αντιμετώπιση των αντεπιθέσεων των αντιπάλων ομάδων. Μάλιστα, ήταν η νικήτρια ομάδα του τουρνουά Novicup, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό.



Τι έκανε το καλοκαίρι (2-2-2): Απόλυτα ισορροπημένα είναι τα πράγματα στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά στη συνέχεια έδειξε να βρίσκει τα πατήματά της και να τις ολοκληρώνει με δύο νίκες (η μία στα πέναλτι) και να κερδίζει και το Novicup, τουρνουά που διεξήχθη με την παρουσία και των Παναιτωλικού, Πανσερραϊκού και Αστέρα Τρίπολης.

Τα αποτελέσματα: Ατρόμητος (0-1), ΑΠΟΕΛ (1-1), ΑΕΚ (0-3), Παναιτωλικός (1-1, 2-0), Αστέρας Τρίπολης (1-1, 6-5 πέν.)

Μεταγραφές:



ΗΡΘΑΝ: Αχμέτ Ενγκίν (Κασίμπασα), Σάμουελ Μραζ (Σπέτσια), Ντόμινικ Κρούζλιακ (Ντουνάισκα Στρέντα), Γιώργος Μύγας (Ιωνικός), Παναγιώτης Μωραΐτης (Απόλλων Σμύρνης), Νεμάνια Γκλάβτσιτς (Χίμκι), Μάξι Κόμπα (Χιμνάσια Λα Πλάτα), Μάριος Σιαμπάνης (Άρης), Ιβάν Κόστιτς (Ένωσις Νέων Παραλιμνίου), Κωνσταντίνος Καραγιάννης (Ακρίτας Χλώρακα), Φώτης Κίτσος (Ολυμπιακός), Αλεξί Τρουϊγέ (Παναθηναϊκός)

ΕΦΥΓΑΝ: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς (Κηφισιά), Ροντρίγκο Εσκοβάν (Βιζέλα), Μπόρις Κλέιμαν (ΠΑΣ Γιάννινα), Μίκαελ Τσιρίνος (Ντεπορτίβο Σάπρισα), Γιούχα Πίρινεν (Λεβαδειακός), Παναγιώτης Αυγερινός (Διαγόρας), Νικολάς Μεσκίδα (ελεύθερος), Αρούνα Σι (ελεύθερος), Έντσο Γκάχι (ελεύθερος), Μάτιτς Κότνικ (ελεύθερος), Φελίπε Πιρές (Τέλος δανεισμού από την Ντνίπρο).

ΣΥΝ

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου δείχνει πως έχει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της και θα αποτελέσει έναν δύσκολο αντίπαλο για όποια ομάδα βρεθεί μπροστά της, σε περίπτωση που και η ίδια είναι σε καλή ημέρα. Σημαντικές οι προσθήκες σε όλες τις θέσεις που απέκτησε ποδοσφαιριστές, για έναν σύλλογο που αρέσκεται στο να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.

ΠΛΗΝ

Είναι γεγονός πως όταν μία ομάδα προβαίνει σε αρκετές προσθαφαιρέσεις, η αρχή είναι πάντα δύσκολη, μέχρι να... δέσει το ρόστερ. Επιπλέον, ο Βόλος θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά παιχνίδια, μιας και την περσινή σεζόν δεχόταν γκολ με σχετική ευκολία.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ (4-4-2): Κόστιτς, Σιέλης, Κρούζλιακ, Μύγας, Κίτσος, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Γκλάβτσιτς, Μωραΐτης, Μραζ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κώστας Μπράτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x