Stoiximan Super League

Βονόρτας: «Όπως με τον Ρότσα»

Παιχνίδι πρωτοβουλίας όπως προσπάθησε να κάνει ο Παναθηναϊκός του Ρότσα θέλει και ο Γιάννης Βονόρτας, όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Βονόρτας:

«Καταρχήν είναι τιμή που η διοίκηση επέλεξε εμένα για το συγκεκριμένο πόστο και που με εμπιστεύεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι δύσκολη περίοδος για το σύλλογο. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα επιστρέφω στην ομάδα. Ήμουν βοηθός του κ. Ρότσα, κάναμε μία καλή προσπάθεια η οποία διεκόπη βίαια. Θέλω να καταφέρω να συνεχίσω την καλή πορεία που κάναμε με τον Χουάν.

Για την αξιοποίηση των νέων παικτών: «Βούληση της διοίκησης είναι να εκμεταλλευτούμε τα νέα παιδιά του συλλόγου. Προέρχομαι από την ακαδημία και θέλω να ενεργήσω σαν συνδετικός κρίκος σ΄ αυτήν την προσπάθεια που θα γίνει ώστε να πλαισιώσουμε την ομάδα με παίκτες από τις ακαδημίες».

Για τη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας: «Είναι δύσκολη η προσπάθειά μας να μπούμε στα πλέι-οφ, μια και δεν είναι όλα μόνο στο χέρι μας. Εμπιστεύομαι τους παίκτες, όπως πάντα. Έχουν την ποιότητα να κυνηγήσουμε την είσοδό μας στα πλέι-οφ, με όποιες πιθανότητες είναι υπέρ μας ώστε να το πετύχουμε. Το σημαντικό είναι να μπορέσουν να βγάλουν οι παίκτες ό,τι καλύτερο μπορούν και να βρεθούν στην πιο ικανοποιητική κατάσταση που γίνεται.

Για την έμφαση στην ενεργοποίηση νέων ποδοσφαιριστών: «Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να έχουν την ίδια απόδοση ή και καλύτερη από ξένους παίκτες. Εμείς θα ψάξουμε ποιοι είναι στην παρούσα φάση οι καλύτεροι, τώρα που τους χρειάζεται η ομάδα. Δεν έχω πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν πρόσφατα, έτσι δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα. Όποιος μπορεί να παίξει αυτό που μπορεί και θέλει ο σύλλογος θα είναι στην ενδεκάδα».

Για τους συνεργάτες του: «Συνεχίζω με τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο που είχε έρθει επί των ημερών μας και τον Ρούντολφ Κορέια».

Για τα στοιχεία που θα προσπαθήσει να εντάξει στην ομάδα: «Τα ίδια που επιχειρήσαμε να βάλουμε με τον Ρότσα. Θέλουμε την μπάλα στα πόδια μας και όχι να παίζουμε παθητικό ρόλο στα παιχνίδια. Εμείς θα πρέπει να είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, όπως και στην προηγούμενη θητεία μου. Είδα κόσμο που είχε διάθεση να έρθει στο γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια. Κάποιοι μένουν μακριά, λόγω της κακής εικόνας. Όποιος, όμως, είναι Παναθηναϊκός μία φορά, είναι για πάντα»!

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x